Kako zaraditi pare

Zaradiću 2000 rsd na lak način

dopara | 03 Oktobar, 2008 08:16

Pronašao sam zelenog patka na Internetu i uzeću 2 crvene dok si reko keks. Ne smem da otkrivam link pošto ne volim konkurenciju.

 Otkrio sam još jedan posao, rad za konkurenciju. Kako to, e kad neka firma oće da pomrsi konce nekoj drugoj angažovaće mene da idem po forumima i ostavljam negativne komentare o konkurentskoj firmi danima i noćima. Zarada je 20 dinara po postu što izađe oko 1000 dinara dnevno za 50 postova. Ovo sam brate smišljao nedelju dana al ima da upali iz prve.

Zainteresovane firme javite se  

Kako zaraditi novac na najlakši način

dopara | 25 Septembar, 2008 20:36

Dva meseca već sedim i razmišljam kako da zaradim pare na lak način i odlično mi ide, već sam razradio negde oko dvadesetak poslova i svaki od njih će mi doneti negde oko 300 eura mesečno ali ne mogu nikako da se odlučim jer nemam vremena za sve odjednom. Jedan od najboljih je smišljanje slogana za razne proizvode pošto ništa ne radim imam dovoljno vremena za to. Drugi posao je skupljanje potpisa za razne stranke i strategic marketing odnosno ubacivanje letaka u sandučiće. Srbija je perspektivna zemlja i ja se u skladu sa razvojem pripremam za ulazak u evropsku uniju tako što objašnjavam babi i njenim komšinicama kako treba smanjiti korupciju i mogao bih da cinkarim evropskoj uniji domaće korumpirane službenike i tako zaradim neku kintu. Ako hoće da nam daju pare onda treba to i da plate kako bi bili sigurni da će pare doći u prave ruke. Planiram i da pokrenem sajt na Internetu gde bi "parcelisao" prostor i prodavao 1 cm koji je vidljiv na ekranu (ovo je već neko uradio tamo al mi kasnimo dosta za njima pa bi to kod nas bila novost). Hteo sam da platim SMS broj za slanje poruka ali mi se ne uklapa u računicu da Teladi dam 50% i još 25% provajderu pa sam rešio da stojim na ulazu u kladionicu i šapućem tipove ovima što se klade za recimo 5 dinara po jednom šaptanju. Ne mogu sad sve odjednom da izlajem moram neke ideje još da razradim a i pica se oseti moram da je vadim iz rerne...

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb